Smjena na Pantovčaku

Sastali se Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović te razgovarali o tranziciji predsjedničke dužnosti

P. N.

Pantovčak / Foto Goran Stanzl/PIXSELL

Pantovčak / Foto Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je još u izbornoj noći izjavila kako se nada da će se sastati s Milanovićem i izrazila spremnost da surađuje u prijenosu vlasti



Danas poslijepodne susreli su se predsjednica u odlasku Kolinda Grabar-Kitarović i izabrani predsjednik Zoran Milanović, prema informacijama Jutarnjeg lista. 


Nakon što je  Jutarnji list objavio da je došlo do sastanka danas poslijepodne između predsjednice u odlasku Kolinde Grabar-Kitarović i izabranog predsjednika Zorana Milanovića on se i sam oglasio na Facebooku, javlja televizija N1. 


U kratkoj objavi napisao je da se sastao s predsjednicom i da su odražli radni sastanak na kojem su razgovarali o tranziciji predsjedničke dužnosti.




Podsjetimo, Grabar-Kitarović je još u izbornoj noći izjavila kako se nada da će se sastati s Milanovićem i izrazila spremnost da surađuje u prijenosu vlasti.


Predsjednica u odlasku tada je rekla i da će Milanovića uputiti u sve što je radila na Pantovčaku.


Pomirljive tonove jučer je emitirao i izabrani predsjednik koji je rekao da će dati podršku Grabar-Kitarović odluči li ona nakon dužnosti predsjednice nastaviti diplomatsku karijeru.


“Da, hoću. Nije odgovorna ni za kakva kaznena djela i bila je predsjednica”, kazao je.