Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Ante Pavlović

Samoprozvani kiropraktičar terorizira selo: Hoda polugol sa sjekirom i pokazuje spolovilo

Foto Provjereno Nova TV
Foto Provjereno Nova TV
Autor:
Objavljeno: 31. listopad 2019. u 17:34 2019-10-31T17:34:41+01:00

Ante Pavlović, samoprozvani kiropraktičar, javnosti je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a stanovnici Donjeg Dragonošca žive pod njegovim terorom dok ih svakodnevno snima i zastrašuje te hoda polugol sa sjekirom u ruci, donosi emisija Provjereno, koja će večeras biti emitirana na Novoj TV.

U posljednjem incidentu skočio je vozačici na automobil, pokazivao spolovilo i udarao štapom po automobilu. Tada je bio uhićen i pušten.

Pavlović tvrdi da skrbi o čovjeku koji bez struje i vode živi u kolibi u šumi. Pred kamerama je naređovao čovjeku od otprilike 60 godina koji je zbog hladnoće postao invalid. 

„Ti si se sakrio. Ja sam mislio da si umro. Dva dana i noći se nije htio vraćat, mislio me zavarat. Ti misliš mene zaj****, dosjetljivo đubre“, zapovijedao mu je Pavlović.

Od hladnoće proteklih zima čovjeku su otpali nožni prsti, u lošem je stanju i treba pravog liječnika, a u bolnicu nije otišao jer je odgovornost za liječenje preuzeo Ante.

„Kakvu bolnicu kad ja to radim? Ja to dezinficirao hidrogenom i to sve”.

"Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohtije. Hoćeš ići sa mnom? Kaži - hoću", govori Pavlović.

Muškarac mu odgovara da ne zna plivati, ali Pavlović mu govori da će ići u plitko. ''Ja sam inteligentniji od tebe. Ja imam četiri fakulteta", kaže nemoćnom muškarcu.

Mještani su očajni i u strahu, a nestaje im strpljenja i tolerancije. Jedino kada Ante završi pod nadzorom jest kada fizički nasrne na nekoga, a posljednji dulji boravak u zatvoru priskrbio si je zlostavljajući dječaka kojeg je tražio da pokaže spolovilo i istukao ga bičem.

"To godinama tako evo traje i tu je jedino mir kad je gospodin Pavlović u zatvoru”, govore mještani.

Cijelu priču pogledajte u emisiji 'Provjereno' u četvrtak u 22:20 na Novoj TV.

Provjereno (7)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.