Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
18. veljače 2020.
Demantirao najavu

Rektor svetišta: Nitko ovdje neće promovirati knjigu o Maksu Luburiću, to su laži!

Foto Screenshot YouTube
Foto Screenshot YouTube
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2018. u 17:15 2018-09-28T17:15:00+02:00

To se ovdje neće dogoditi i tko god je tako nešto rekao ili najavio, taj laže, rekao je vlč. Sente

KARLOVAC Rektor Svetišta sv. Josipa vlč. Antun Sente tek je danas, i to iz medija, saznao da je promocija knjige o Vjekoslavu Maksu Luburiću najavljena u Svetištu koji vodi.

– Sad su mi javili da se informacija o takvoj promociji pojavila u medijima i mogu samo reći da nemam pojma o tome. To se ovdje neće dogoditi i tko god je tako nešto rekao ili najavio, taj laže, rekao je vlč. Sente za KAportal.

Kako je dodao, netko se izgleda igra s lažima i prvo što će napraviti, poslati će svim medijima demantij ove informacije.

953437

Sente  tvrdi da ga nitko nije kontaktirao u vezi promocije ove knjige iako se u Pastoralnom centru Svetišta često održavaju promocije knjiga. Tako i ne zna tko je nakladnik i tko je organizator predstavljanja.

Naime, kao nakladnik knjige koja ustaškog zločinca i idejnog začetnika zloglasnog koncentracijskog logora u Jasenovcu predstavlja “hrvatskim vitezom”, naveden je Mirko Bilić Erić a osim navodne promocije u Karlovcu svoje je predstavljanje knjiga trebala dobiti i u Zagrebu, u prostorijama Hrvatskog slova, te u Dominikanskom samostanu u Splitu, piše KAportal.

O najavi promocije knjige izvijestili smo danas.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.