Uzvraća Jandrokoviću

Radeljić: ”Tko o čemu, Jandroković o izbornom legitimitetu. Moraš biti faca da s 808 glasova postaneš predsjednik Sabora”

P. N.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sad je jasno da sukobe nije inicirala Vlada niti HDZ, nego da je to bila jedna osmišljena politika, rekao je Jandroković



Bivši predsjedničin savjetnik Mate Radeljić odgovorio je na kritike predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića da se ponaša kao dužnosnik s izbornim legitimitetom, javlja Dnevnik.hr.


Slučaj Radeljić komentirao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. O njegovim optužbama, kaže, nema saznanja, a rad SOA-e hvali. I vjeruje da će Radeljićevim odlaskom stati sukobi Vlade i Pantovčaka.


”Vidljivo je iz svih medijskih napisa da je navedeni savjetnik bio taj koji je poticao sukob između Vlade i Predsjednice države. Sad je jasno da sukobe nije inicirala Vlada niti HDZ, nego da je to bila jedna osmišljena politika, koja je željela izazivati stalne sukobe i napetosti između Predsjednice i Vlade odnosno premijera”, rekao je Jandroković.




“Vrlo je neobično pa i neprimjereno da jedan od savjetnika to dovodi u pitanje, ponaša se kao dužnosnik s izbornim legitimitetom, a njega je ipak imenovala predsjednica, i njeno je pravo imenovati i razriješiti”, kazao je Gordan Jandroković. 


Radeljić uzvraća: ”Tko o čemu, Gordan Jandroković o izbornom legitimitetu. Moraš biti velika ‘faca’ da s 808 glasova postaneš predsjednik Hrvatskog sabora.”