Predsjednik SDSS-a u Varivodama

Pupovac o kaznenoj prijavi HVIDRA-e: Podržavam postupak! Ja sam taj kome treba prvome i zadnjem suditi

P. N.

snimio Hrvoje Jelavić / PIXSELL

snimio Hrvoje Jelavić / PIXSELL

"Sve što sam imao za reći mimo i izvan ovoga mjesta, rekao sam u vezi sa suđenjem i presudama. I podsjećam te iste koji traže da se pokrene postupak protiv mene, što podržavam, da pozovu državu da sudi onima koji su počinili zločine, na ovome mjestu i na brojnim drugim mjestima."



“Neka radi svatko što misli da treba raditi i neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na prvom mjestu. Ja sam taj kojem treba prvome suditi i zadnjem suditi, ja sam toga svjestan. I neka sude, kako god žele.” Tako je, prenosi portal televizije N1, odgovorio predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac na pitanja novinara o pritiscima HVIDRA-e i kaznenoj prijavi koju je ova udruga protiv njega podnijela DORH-u.


Na pitanja novinara Pupovac je odgovarao prilikom komemoracije poginulim civilima u Varivodama, a tom prilikom govorio je i o svojim odnosima s premijerom Andrejom Plenkovićem.


– Sve što sam imao za reći mimo i izvan ovoga mjesta, rekao sam u vezi sa suđenjem i presudama. I podsjećam te iste koji traže da se pokrene postupak protiv mene, što podržavam, da pozovu državu da sudi onima koji su počinili zločine, na ovome mjestu i na brojnim drugim mjestima. Zločine ratne, zločine u privatizaciji, zločine profiterstva i zločine pljačke koja se u ovoj zemlji događa i danas, rekao je Pupovac.