Odgovor protukandidatima

Predsjednica odgovorila na optužbe da odbija sučeljavanje: Recite što nudite i sučelimo programe

P. N.

Foto/Marko Dimic/PIXSELL

Foto/Marko Dimic/PIXSELL

Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe", napisala je predsjednica



Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i kandidatkinja HDZ-a u utrci za novi predsjednički mandat odgovorila je svojim protukandidatima zbog prozivki da odbija sučeljavanja.


“Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe”, napisala je predsjednica na Twitteru.


Inače, danas je predsjednički kandidat SDP-a, Zoran Milanović, rekao da predsjednica kukavički odbija debatu te da su ovo prvi izbori u Hrvatskoj u kojoj nema sučeljavanja predsjedničkih kandidata.




“U zadnjih 20 godina nije se ni jednom dogodilo da u prvom krugu predsjedničkih izbora nema opće debate u kojoj sudjeluju svi kandidati, uključujući i aktualnog predsjednika. Ovo je prva predsjednica koja to eskivira”, rekao je Milanović.