Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. listopada 2019.
Potresna migrantska priča

Policija ga na granici s Hrvatskom razdvojila od kćeri: 'Molim vas, pomozite! Ona ima tek pet godina'

Foto Twitter
Foto Twitter
Autor:
Objavljeno: 23. rujan 2018. u 8:39 2018-09-23T08:39:00+02:00

- Nismo imali hrane i stao sam u lokalnih trgovini da kupim neke namirnice. Tu me uhvatila hrvatska policija, strpala u auto i vratila natrag u Bosnu. Rekao sam im da mi je tu kćer, molio ih da nas ne razdvajaju. Nisu mi vjerovali, ispričao je Sirijac

U moru potresnih migrantskih priča ispisanih u Hrvatskoj posljednjih mjeseci, stiže, nažalost, još jedna.

Jedan Sirijac putem Twittera i drugih društvenih mreža poslao je očajnički poziv u pomoć da mu se pomogne pronaći petogodišnja kći Allsa.

Ovaj je čovjek nedavno sa skupinom migranata došao u Bosnu i Hercegovinu. Preko Bihaća je uspio ući u Hrvatsku i nakon dvodnevnog pješačenje došao do područja sela Smoljanac nedaleko Plitvičkih jezera.

- Nismo imali hrane i stao sam u lokalnih trgovini da kupim neke namirnice. Tu me uhvatila hrvatska policija, strpala u auto i vratila natrag u Bosnu. Rekao sam im da mi je tu kćer, molio ih da nas ne razdvajaju. Nisu mi vjerovali, ispričao je Sirijac u potresnom videu kojeg je objavio na Twitteru.

Trenutno ne zna gdje se nalazi njegova djevojčica i moli sve koji znaju ikakvu informaciju da se jave policiji u Velikoj Kladuši ili najbližoj policijskoj postaji.

Objavio je i mapu mjesta na kojem je djevojčica posljednji put viđena.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.