SP Rusija

Podrška vatrenima i iz Ministarstva turizma: Vatreni našem narodu napunili srca ponosom i zajedništvom

P. N.

Foto MinT

Foto MinT

Ovih dana smo izuzetno ponosni na vatrene koji su ponovno našem narodu napunili srca ponosom i zajedništvom



Pred sam dvoboj za svjetskog prvaka oglasili su se i “najodgovorniji” za spot Turističke zajednice u kojem, među ostalima nastupaju i hrvatski nogometaši.


“Ovih dana smo izuzetno ponosni na vatrene koji su ponovno našem narodu napunili srca ponosom i zajedništvom. Sport je jedan od najboljih promotora zemlje, a Hrvatska cijelom svijetu ima što pokazati – mi smo zemlja inovativnih, vrijednih ljudi, kojima je domovina u srcu gdje god bili, prirodnih i drugih ljepota. Zemlja smo i turizma gdje je upravo svaki čovjek važna karika za dojam i zadovoljstvo naših turista.”, rekao je ministar turizma i predsjednik Turističke zajednice Gari Cappelli.


Izjava glavne savjetnice ministra turizma RH Barbare Mesić, idejne začetnice promotivnog spota u čijoj su glavnoj ulozi sportaši:




“Ponosni smo na uspjeh naših nogometaša koji su i na projektu Ministarstva turizma i HTZ- a pokazali svoju veličinu, te se odazvali našem pozivu da budu ambasadori svoje zemlje. Dečki su se odrekli honorara i 500.000 kuna uplatili u humanitarne svrhe, raznim udrugama za bolesnu djecu. Promotivni video koji smo snimili prije više od godinu dana, apsolutni je hit na svim društvenim mrežama”, rekla je pak glavna savjetnica ministra turizma RH Barbara Mesić, idejna začetnica promotivnog spota u čijoj su glavnoj ulozi sportaši.