Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
17. veljače 2020.
Premijer razgovarao sa šefom SDSS-a

Plenković o napadu na Pupovca: To je nedopustivo, osuđujem svako nasilje

Snimio Darko JELINEK
Snimio Darko JELINEK
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2018. u 21:27 2018-09-28T21:27:00+02:00

»Današnji napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i zastupnika Borisa Miloševića je nedopustiv. Osuđujemo svaki oblik nasilja te očekujemo da policija utvrdi sve okolnosti i pronađe odgovornu osobu za napad. Nakon incidenta, predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković razgovarao je s Miloradom Pupovcem«, priopćeno je iz Banskih dvora

ZAGREB Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković osudio je u petak i nedopustivim ocijenio napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i zastupnika Borisa Miloševića.

»Današnji napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i zastupnika Borisa Miloševića je nedopustiv. Osuđujemo svaki oblik nasilja te očekujemo da policija utvrdi sve okolnosti i pronađe odgovornu osobu za napad. Nakon incidenta, predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković razgovarao je s Miloradom Pupovcem«, priopćeno je iz Banskih dvora.

Srpsko narodno vijeće (SNV) priopćilo je da su saborski zastupnici Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac i Boris Milošević napadnuti u petak oko 14 sati na zagrebačkom Dolcu, gdje su na njih bačeni ostaci hrane, što smatraju manifestacijom mrženje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.