Možda pomogne

Pernar u Saboru češnjakom kontra “pijenja krvi hrvatskom narodu”

Hina

Ivan Pernar upozorio je u srijedu u Saboru na razna poskupljenja / Foto Sanjin STRUKIĆ/PIXSELL

Ivan Pernar upozorio je u srijedu u Saboru na razna poskupljenja / Foto Sanjin STRUKIĆ/PIXSELL

"Poskupljenje vode, struje, povećanje PDV-a, porez na mobitele... Ljudima je teško živjeti. ...Ovo je očito zadnje s čim se hrvatski narod može obračunati protiv HDZ-a jer očito drugih instrumenata nema", ustvrdio je Pernar nakon stanke koju je zatražio u ime Kluba držeći u ruci vijenac češnjaka koji je dobio od jedne sugrađanke



ZAGREB – Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar upozorio je u srijedu u Saboru na razna poskupljanja, rekavši kako je težak život hrvatskih građana, a za govornicu je došao s vijencom češnjaka protiv, kako je kazao, “pijenja krvi hrvatskom narodu”, a zastupnik Miro Kovač (HDZ) Pernarov je istup nazvao šarlatanstvom i sramoćenjem Hrvatskog sabora.


“Poskupljenje vode, struje, povećanje PDV-a, porez na mobitele… Ljudima je teško živjeti. …Ovo je očito zadnje s čim se hrvatski narod može obračunati protiv HDZ-a jer očito drugih instrumenata nema”, ustvrdio je Pernar nakon stanke koju je zatražio u ime Kluba držeći u ruci vijenac češnjaka koji je dobio od jedne sugrađanke.


“Nadam se da će politika pijenja krvi hrvatskom narodu i mučenja vlastitiog naroda prestati”, dodao je i ostavio češnjak za govornicom izrazivši nadu da će djelovati.




Miro Kovač (HDZ) pozvao je na “prekid patnji zbog stanja gospodina Pernara”, nazvavši izlaganje Pernara cirkusijadom, šarlatanstvom i sramoćenjem Hrvatskog sabora.


Zamolio je predsjedavajućeg Željka Reinera da više ne dopušta takve stanke, na što je Reiner odgovorio da je sreća što nije u Sabor donesen glogov kolac.