Ipak je pretjerao

Pernar likuje zbog Hanžekovićeve smrti: ‘Naravno da se radujem’

P. N.

Saborski zastupnik Živog zida, kojeg na Facebooku prati čak 228 tisuća pristaša izrazio je otvoreno likovanje



‘Danas samo dobre vijesti’ – tek je jedna od desetak objava što ih je od jutrošnje vijesti o tome da je preminuo odvjetnik i vlasnik Hanza Medije Marijan Hanžeković – na svojem službenom Facebook profilu stavio Ivan Pernar.


Saborski zastupnik Živog zida, kojeg na Facebooku prati čak 228 tisuća pristaša izrazio je otvoreno likovanje. Što god netko mislio o preminulom Hanžekoviću i koliko god bio neomiljen u dobrom dijelu javnosti, dojma smo da je Pernar ovaj put ipak pretjerao. 


No procijenite sami, a nekoliko Pernarovih postova prenosimo u nastavku teksta.




– Još jedna slatka pobjeda, kako kaže ona narodna, tko se zadnji smije najslađe se smije!


– Naravno da se radujem Hanžekovićevoj smrti kad me gad tužio.


– ‘Upozorio sam već na dan kad me tužio da će prije umrijeti nego dobiti sudsku presudu protiv mene’. Ni on nije vjerovao mojim riječima.


– Danas samo dobre vijesti!


– Vrag je došao po svoje


– Nije to bio ugledni pravnik nego smeće od čovjeka koje me tužilo za klevetu jer sam ga nazvao monstrumom, čudovištem, delegatom sotone i crpiteljem životne energije iz ljudi. Upozorio sam već na dan kad me tužio da će prije umrijeti nego dobiti sudsku presudu protiv mene, te da bi umjesto pravne bitke protiv mene trebao voditi brigu za svoje zdravlje i život. Nije me poslušao, sebi na štetu i vječnu propast.