Uvjeren je u to

Pernar ima čudotvorni lijek protiv gripe: “Čovjek vidio što pišem o vitaminu C i spasio se”

Portal Novilist.hr

Foto Darko Jelinek, Vedran Karuza, Screenshot Facebook

Foto Darko Jelinek, Vedran Karuza, Screenshot Facebook

Ako je itko od vas pokušao kašalj, prehladu ili gripu izliječit s vitaminom C u megadozama, javite rezultate, poziva Ivan Pernar na Facebooku



RIJEKA Ivan Pernar uvjeren je da je pronašao čudotvoran lijek protiv gripe. Rješenje je, po njemu, u “megadozama vitamina C”.


– Upravo mi se javio čovjek iz Splita, imao je simptome početka gripe i nije znao što napravit. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C.


Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad – čak pola čajne žličice po dozi (ja preporučam trećinu).




Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava, napisao je Pernar na svom Facebooku.


Dodaje da se čovjek požalio da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C.


– Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje, da jednostavno izdoji mlijeko u bočicu i da na vrh čajne žličice stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov. Veli da će pokušat i javit rezultate, ako je itko od vas pokušao kašalj, prehladu ili gripu izliječit s vitaminom C u megadozama, javite rezultate, piše čovjek koji prima saborsku plaću.



Izazvao je jasno lavinu reakcija, a izdvajamo onu koja jasno propituje kakve kompetencije ima taj čovjek da bi dijelio medicinske savjete?


– Vi ste opasan čovjek. Nažalost, utječete na javno misljenje u određenog broja ljudi i poigravate se ljudskim zdravljem.


Koje su vaše kompetencije za takvo što? Jeste li doktor medicine? Bar veterinarske? Jeste li znastvenik iz područja prirodnih znanosti biologije i kemije? I vi ćete ubrzo imati saborsku mirovinu. O živote robijo…, napisao mu je komentator.