Izostao posjet

Pernar: ‘Pretpostavljam da je Jurkotić zvao u moje ime’, Jurkotić: ‘To je laž, ne koristi sveto ime uzalud’

Danijela Bauk

Očito se Pernar koristi mojim imenom kako bi osvjetlao obraz, jer mu reputacija ide prema dolje. Pernaru poručujem: Ne koristi moje sveto ime uzalud – kratko je poručio Jurkotić



DELNICE Saborski zastupnik Ivan Pernar jučer se nije pojavio pred Srednjom školom Delnice, a nije uočen ni u bilo kojoj od riječkih srednjih škola. 


– Pretpostavljam da je moj »suradnik« koji je najavio dolazak u Rijeku i Delnice zapravo komičar Jurkotić iz emisije »U zdrav mozak« i da su na osnovi njegovog lažnog poziva napravili paniku i stavili me na naslovnice medija. Kao i uvijek, nitko nije provjerio je li informacija istinita – napisao je jučer Pernar na svom Facebook profilu.


Tim tragom nazvali smo jučer Davora Jurkotića i priupitali krije li se on iza dojave da će se Pernar pojaviti u Delnicama i Rijeci.




– Ma to je laž, nisam to napravio. Cijeli dan imam snimanja na Pagu. Očito se Pernar koristi mojim imenom kako bi osvjetlao obraz, jer mu reputacija ide prema dolje. Pernaru poručujem: Ne koristi moje sveto ime uzalud – kratko je poručio Jurkotić.