Širenje

POTVRĐEN I DRUGI SLUČAJ! Koronavirus ima i brat blizanac mladića koji je zaražen u Italiji

P. N.

Foto Emica Elvedji PIXSELL

Foto Emica Elvedji PIXSELL

Oko sedam ujutro u splitsku luku uplovio je trajekt koji plovi na redovitoj liniji iz Ancone. Dočekali su ga policija i sanitarni inspektor, koji će odlučiti o tome hoće li one koji dolaze iz kriznih kriznih talijanskih područja izdvojiti i uputiti epidemiologu



Ministar Vili Beroš potvrdio je danas i drugi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj. Radi se o, javlja Jutarnji list, bratu mladića koji je jučer imao pozitivan nalaz. Mladići su, inače, blizanci i rođeni su, kako se neslužbeno doznaje 1994. godine.


U međuvremenu je stigao i nalaz njegove djevojke, no on je negativan i nije zaražena koronavirusom.


Oko sedam ujutro u splitsku luku uplovio je trajekt koji plovi na redovitoj liniji iz Ancone. Dočekali su ga policija i sanitarni inspektor, koji će odlučiti o tome hoće li one koji dolaze iz kriznih kriznih talijanskih područja izdvojiti i uputiti epidemiologu. Ova linija inače prometuje dvaput na tjedan – srijedom i subotom.




Zaposlenici kompanije Ericsson Nikola Tesla, u kojoj je zaposlen mladić zaražen koronavirusom, do daljnjega će raditi od kuće, rečeno je jučer u toj tvrtki.


Riječ je o izvanrednoj situaciji, naša kompanija ima svoje protokole po kojima ćemo postupati te smo u kontaktu sa svim zaposlenicima, rekla je Hini direktorica marketinga u Ericssonu Snježana Bahtijari.