Zastupnik žali zbog izrečenog

PERNAR SE ISPRIČAO DAMIRU JEŽIĆU Lažno sam tvrdio da je prouzročio fatalnu prometnu nesreću

P. N.

Snimio Darko JELINEK

Snimio Darko JELINEK

Ja, Ivan Pernar, ovim putem se ispričavam gospodinu Damiru Ježiću za objavu članka objavljenog na mojem facebook profilu dana 15. rujna 2016. godine gdje sam za istoga iznio lažne tvrdnje da je isti počinitelj prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale sestre Filipović iz Rijeke, napisao je zastupnik na facebooku



Saborski zastupnik Ivan Pernar ispričao se danas putem facebooka sinu Roberta Ježića zbog, kako je rekao, ‘lažnih tvrdnji’ koje je na njegov račun iznio.


‘Ja, Ivan Pernar, ovim putem se ispričavam gospodinu Damiru Ježiću za objavu članka objavljenog na mojem facebook profilu dana 15. rujna 2016. godine gdje sam za istoga iznio lažne tvrdnje da je isti počinitelj prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale sestre Filipović iz Rijeke te mu se isto tako ispričavam za netočne i neistinite tvrdnje koje sam iznio u emisiji Presing emitirano na televiziji N1 dana 05.10.2016. godine u 20:00 sati, a gdje sam isto tako Damira Ježića lažno optužio da je odgovoran za smrt sestara Filipović u prometnoj nezgodi u kojoj su iste stradale’, napisao je Ivan Pernar na facebooku.