SKROMNI DOM

Ovo je kuća od 100 kvadrata koja nema okućnice u rodnom mjestu ministra Kujundžića

Portal Novilist.hr

Foto/Milan Sabic/PIXSELL

Foto/Milan Sabic/PIXSELL

Prema podacima u zemljišnim knjigama kuća je gotovo dvostruko veća, ima 184 kvadrata, a nalazi se na zemljišnoj čestici velikoj čak 1016 kvadrata. Radi se o dvoetažnoj vili obloženoj finim kamenom, uz bazen u dvorištu, kovanu ogradu i ostale detaljima uređenja



ZAGREB – Ministar zdravstva Milan Kujundžić u imovinskoj kartici naveo je i kuću u rodnoj Ivanbegovini koju je prijavio da ima 100 kvadrata te da nema okućnicu.


Prema podacima u zemljišnim knjigama kuća je gotovo dvostruko veća, ima 184 kvadrata, a nalazi se na zemljišnoj čestici velikoj čak 1016 kvadrata.


Radi se o dvoetažnoj vili obloženoj finim kamenom, uz bazen u dvorištu, kovanu ogradu i ostale detaljima uređenja, koji jasno ukazuju da je riječ o poprilično luksuznom objektu.





Kako izgleda ova skromna kućica najbolje se može vidjeti na priloženim fotografijama.



Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u petak kako mu ne pada na pamet dati ostavku zbog krivo ispunjene imovinske kartice i incidenta u kojem su četvorica muškaraca napala novinarku Slobodne Dalmacije, te je poručio da nakon što odradi mandat do kraja više neće biti ministar zdravstva.


»Ostavka je najmanji problem, ja nisam čovjek bez karijere i znanja, ja se mogu vratiti u bilo koju bolnicu raditi. Odradit ću svoj mandat do kraja, a ostavka mi ne pada na pamet, rekao je Kujundžić na izvanrednoj konferenciji za novinare u Ministarstvu zdravstva.»Spreman sam otrpjeti još ovih nekoliko mjeseci i odraditi svoj mandat do kraja, ali sigurno više ne bi sjedio u fotelji ministra zdravstva«, poručio je Kujundžić koji smatra da je oko njega stvorena »atmosfera linča«, ali kad se uđe u politiku čovjek treba biti spreman i na takve stvari, kazao je Kujundžić.