Spojio ih Čolić

Novi Bandićev transfer? Njegovi ljudi hvale Milanku Opačić: “Suradnji nema prepreka”

P. N.

Photo Pixsell

Photo Pixsell

 Nakon koncerta Zdravka Čolića u Areni, kada su Milan Bandić i Milanka Opačić ponovno viđeni zajedno, ta nagađanja su sve glasnija



ZAGREB Već neko vrijeme se nagađa da će bivša SDP-ovka Milanka Opačić i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno biti u istoj stranci. Nakon koncerta Zdravka Čolića u Areni, kada su ponovno viđeni zajedno, ta nagađanja su sve glasnija.


Osim na koncertu, Opačić, Bandić, Ivica Lovrić i Duško Ljuština bili su i na zajedničkom druženju u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a sugovornici Jutarnjeg koji su to povrdili kažu da je ondje bio i sam Čolić.


Je li se ondje spominjao ulazak Opačić u Bandićevu stranku, onako kako je to nedavno učinila Marija Puh, pitanje je na koje je Ljuština odgovorio riječima: “Ni riječi o tome nije bilo, ni riječi”.




Nije tajna da bi Bandić Opačić rado vidio u svojim redovima, a o njoj s velikim poštovanjem govore govori i dio Bandićevih zastupnika.


“Ona je kvalitetna zastupnica, bila je ministrica u SDP-ovoj Vladi i naravno da bi znatno ojačala naš klub. Vrata su joj uistinu širom otvorena”, govore za Jutarnji list.


Iako neki podsjećaju da su se u vrijeme Milanovića Bandić i Opačić udaljili ta vremena sad su, kažu, iza njih.


“Ako ćemo se uvijek gledati u prošlost, nikad nećemo ići naprijed. Takva politika nas ne zanima. Gospođa Opačić je kvalitetna zastupnica, bila je odlična ministrica i u njihovoj suradnji ne bi trebalo biti nikakvih problema”, rekli su.


Opačić o toj temi zasad šuti.