Prijave u tijeku

Nova sezona međunarodnih volonterskih kampova: Volontiraj i proputuj svijet

P. N.



Volonterski centar Zagreb (VCZ) i u 2016. godini nastavlja s pripremom nove sezone međunarodnih volonterskih kampova, gdje mladi imaju priliku sudjelovati na skoro 2000 kampova u različitim zemljama svijeta.


Međunarodni kampovi su jedinstveni oblik društveno odgovornog putovanja i volontiranja koji nudi pozitivne i praktične načine okupljanja ljudi iz različitih zemalja i različitih kultura kako bi živjeli i radili zajedno na projektima koji doprinose lokalnim zajednicama u kojima se oni održavaju.


Sezona međunarodnih volonterskih kampova traje tijekom cijele godine, a najaktivnija je u periodu od travnja do listopada. Sudjelovati može svatko tko je motiviran za pomoć drugima i željan novih iskustava, prijateljstva i učenja jezika.




Svi građani, a posebice mladi koji su navršili 18 godina pozivani su da se jave u Volonterski centar Zagreb te saznaju više o međunarodnom volontiranju i prijave se na neke od brojnih kampova širom svijeta. Informativni sastanci održavaju se u prostoru VCZ-a svaki utorak i četvrtak od 16-17 sati.


Web: http://www.vcz.hr/medjunarodno-volontiranje/