Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Start 3. svibnja

Na Svjetski dan medija s radom kreće portal Media Daily

Glavni urednik portala je Neven Šantić / NL arhiva
Glavni urednik portala je Neven Šantić / NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 27. travanj 2018. u 7:12 2018-04-27T07:12:18+02:00

Glavni urednik portala biti će Neven Šantić, bivši dugogodišnji komentator i kolumnist Novog lista, a pokretač i inicijator projekta Zoran Kovačić, suvlasnik TV Mreže

ZAGREB  Na Svjetski dan medija, u četvrtak 3. svibnja, s radom kreće Portal Media Daily. Glavni urednik portala biti će Neven Šantić, bivši dugogodišnji komentator i kolumnist Novog lista, a pokretač i inicijator projekta Zoran Kovačić, suvlasnik TV Mreže.

Media Daily zamišljen je kao online portal koji će pratiti zbivanja u medijima i oko medija na prostoru jugoistočne Europe. U fokusu su elektronički mediji, portali, televizija i radio, ali i novine gdje se one nalaze u medijskoj interakciji s elektronskim medijima. 

Portal će objavljivati sve vrste informacija o medijima, od onih o novinarskim transferima, do onih vezanih uz zakonsku medijsku regulativu. Sjedište portala je u Zagrebu, s dopisničkom mrežom u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu i Sloveniji.

Tekstovi će biti objavljivani na materinjim jezicima novinara, s tim da će tekstovi na slovenskom, makedonskom i albanskom biti objavljeni i u nekoj od varijanti srpskog, hrvatskog, bosanskog ili crnogorskog jezika.

Svi koji dođu na web stranicu portala moći će 15 dana čitati sadržaj, nakon čega će im biti ponuđena pretplata, visinom pristupačna građanima s ovog prostora.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu