Ubojstvo, samoubojstvo ili nesretan slučaj?

Na Savskoj Opatovini pronađeno tijelo zagrebačkog policajca koji je nestao dva dana prije Božića

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Podsjetimo, informacija o nestanku policajca Moguša, koji je radio u ekipi za očevid PU Zagrebačke, objavljena je na sam Božić. Zadnji put je viđen na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Svoje dokumente ostavio je na radnom mjestu, dok je službeno naoružanje imao sa sobom.



Policajci PU Zagrebačke danas su poslijepodne na Savskoj Opatovini pronašli mrtvo tijelo svog kolege Ivana Moguša, koji je nestao proteklog, “božićnog tjedna”.


Zadnji put je viđen 23. prosinca minule godine.


Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.




Podsjetimo, informacija o nestanku policajca Moguša, koji je radio u ekipi za očevid PU Zagrebačke, objavljena je na sam Božić. Zadnji put je viđen na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Tamo ga je, nakon odrađene smjene, odvezao kolega.


Svoje dokumente Moguš je ostavio na radnom mjestu, dok je službeno naoružanje imao sa sobom.


– Danas oko 16 sati na Savskoj Opatovini pronađeno je tijelo muškarca. Nažalost, možemo potvrditi da se radi o nestalom policajcu Ivanu Mogušu. Očevid još uvijek traje, a tijelo će biti prevezano na zavod za sudsku medicinu, rekli su novinarima u PU Zagrebačkoj.


Iz šturih informacija koje su puštane u javnost moglo se pretpostaviti da je policajac bio u bijegu od nevolje. Očevid i naknadna istraga trebali bi utvrditi što se zapravo zbi(va)lo s nesretnim čovjekom.