Muškarci, oprez!

NEDOPUŠTENE TVARI U PREPARATU ZA POTENCIJU Povlače se ‘Alpha Strong’ tablete indonezijskog proizvođača

Hina

Riječ je o preparatu koji se propagira kao '100% prirodna formula za mušku potenciju'

Riječ je o preparatu koji se propagira kao '100% prirodna formula za mušku potenciju'

S tržišta se povlači dodatak prehrani ALPHA STRONG tablete od 340mg, indonezijskog proizvođača, u blister pakiranju s dvije tablete, zbog prisutnosti nedopuštenih tvari sildenafila i tadalafila u proizvodu



ZAGREB Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u petak da se s tržišta povlači dodatak prehrani ALPHA STRONG tablete od 340mg, indonezijskog proizvođača, u blister pakiranju s dvije tablete, zbog prisutnosti nedopuštenih tvari sildenafila i tadalafila u proizvodu.


Riječ je o preparatu koji se propagira kao ‘100% prirodna formula za mušku potenciju’.


ALPHA STRONG tablete 340mg koje se povlače su – LOT broja ASTL 29, najbolje upotrijebiti do 05/2022. i LOT broja ASTL 21, najbolje upotrijebiti do 04/2022.




Iz Ministarstva ističu da prisutnost sildenafila i tadalafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodaci prehrani.


Proizvođač ALPHA STRONG tablete 340mg je DAYA SAPTA TOENGGAL Co. Ltd., Indonezija, a stavljaju ga na tržište Terra – Lab d.o.o., Zagreb i Elysium pharma d.o.o., Zagreb.


Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na web stranici https://alphastrong.hr/ u vlasništvu Elysium Pharma d.o.o.