Dubrovnik

Mostovcu Kristiću isparane gume na autu nakon objave gradonačelničke kandidature

Hina

Foto Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto Grgo Jelavic/PIXSELL

 »Ovo je znak dobrodošlice meni kao kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika i poruka kakva će se kampanja voditi i vodi protiv mene na ovim lokalnim izborima. Niti se bojim, niti ću se povući, a odgovornima mogu samo zahvaliti što me svakim danom čine jačim«, poručio je



DUBROVNIK Mostov saborski zastupnik Maro Kristić objavio je u srijedu na svom Facebook profilu kako mu je, »kao dobrodošlicu za objavu kandidature za gradonačelnika Dubrovnika na listi Mosta«, nepoznati počinitelj tijekom noći isparao gume na automobilu.


 Kristić je ranije u priopćenju naveo kako će izaći na izbore s listom Mosta, a u srijedu je naglasio kako ga ovaj čin vandalizma neće obeshrabriti.


 »Ovo je znak dobrodošlice meni kao kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika i poruka kakva će se kampanja voditi i vodi protiv mene na ovim lokalnim izborima. Niti se bojim, niti ću se povući, a odgovornima mogu samo zahvaliti što me svakim danom čine jačim«, poručio je.




 Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio neovisnu listu »Srđ je Grad» s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću, a koja će na ovim izborima izaći sa svojom listom, iako i dalje podupiru njega kao kandidata za gradonačelnika.