MUP upozorava

Moguć otežan promet za vrijeme Vučićevog posjeta

Hina

Reuters

Reuters

Ministarstvo unutarnjih poslova u nedjelju je upozorilo građane da zbog posjeta srpskog predsjednika Aleksandra Vučića postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače i poziva na poštivanje uputa policijskih službenika na terenu i prometne signalizacije



ZAGREB Ministarstvo unutarnjih poslova u nedjelju je upozorilo građane da zbog posjeta srpskog predsjednika Aleksandra Vučića postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače i poziva na poštivanje uputa policijskih službenika na terenu i prometne signalizacije.


MUP navodi da će se zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostaviti posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.


»Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza«, stoji u priopćenju MUP-a u kojem zahvaljuju građanima na razumijevanju.