Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
9. prosinca 2019.
Dijalog

Milorad Pupovac odgovorio na poziv HVIDRA-e za sastankom: 'Naš je interes da sa svima razgovaramo'

Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 4. listopad 2019. u 11:48 2019-10-04T11:48:07+02:00

Vidjet ćemo što taj poziv znači i vidjet ćemo što pretpostavlja takav sastanak. Ponovit ću, naš je interes da sa svakim razgovaramo i da otklanjamo nesporazume koji postoje u društvu, a ovo jest jedan od ozbiljnih i dubokih nesporazuma, pa ćemo mu posvetiti potrebnu pažnju, rekao je Pupovac,

SDSS-ov Milorad Pupovac odgovorio je danas na najave šefa Glavnog odbora HVIDRA-e Josipa Periše izrečene u Novom listu, kako će ga pozvati da sjednu za stol i razgovaraju.

- Vidjet ćemo što taj poziv znači i vidjet ćemo što pretpostavlja takav sastanak. Ponovit ću, naš je interes da sa svakim razgovaramo i da otklanjamo nesporazume koji postoje u društvu, a ovo jest jedan od ozbiljnih i dubokih nesporazuma, pa ćemo mu posvetiti potrebnu pažnju, rekao je Pupovac, prenosi N1 televizija.

Što se tiče prijave DORH-u, Pupovac je rekao da se nada da će se to što prije riješiti. "Što se mene tiče, što prije to DORH riješi, to je bolje i ja sam spreman prihvatiti bilo koju vrstu DORH-ovog očitovanja i DORH-ove odluke", rekao je Pupovac.

Upitan za komentar kontroverzne izjave riječke vijećnice, HDZ-ove Ivone Milinović, o Srbima i vrbama.

- O tome sam često govorio i zbog toga što sam se osvrnuo na takve poruke došao sam u situaciju da me se pokuša ušutkati da ne mogu govoriti o takvim i sličnim pojavama", rekao je Pupovac, za N1.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.