Nisu se predomislili

Milini roditelji ipak prodali kuću: ‘Hvala svima, ali odlučili smo taj novac dati za liječenje druge djece’

Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Kaže da će, kada se vrate s liječenja, vjerojatno putem kredita kupiti drugu kuću ili stan. Nebitno im je to u ovom trenutku



Milin otac Marin Rončević čuo je da je pokrenuta peticija kako bi ih se odgovorilo od prodaje svog doma. Cijeni dobre namjere ljudi, ali kaže da nema šanse da se on i supruga predomisle, prenosi Dnevnik.hr.


– Mene nitko ne može nagovoriti na ništa, a ženu ne mogu ni ja nagovoriti. Ja sam tu kuću već prodao. danas sam potpisao ugovor kod javnog bilježnika i sutra sjeda 115.000 eura na moj tekući račun. Taj novac će moj otac, kojeg smo opunomoćili, preusmjeriti za liječenje druge djece i nema tog čovjeka koji bi me mogao nagovoriti da postupim drugačije. Svaka čast nama svim Hrvatima, pa i Srbima, Bosancima i Slovencima, što smo uspjeli skupiti toliko love. ali mi smo svoje rekli. ja sam svoje rekao, kaže Marin.


Kaže da će, kada se vrate s liječenja, vjerojatno putem kredita kupiti drugu kuću ili stan. Nebitno im je to u ovom trenutku. “Ne brinite za nas, snaći ćemo se. Ali stojim sto posto iza onoga što sam rekao, mi ćemo našu kuću prodati”, dodaje.