'Opasno je što radi'

Milanović o Kolindi, Bandiću i kolačima: ‘I Marija Antoaneta se na tome grdno zeznula…’

Tihana Tomičić

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević



Marija Antoaneta se grdno zeznula s kolačima. Opasno je to što radi Kolinda Grabar Kitarović, signal koji predsjednik šalje na taj način je – pomilovat ću te, rekao je danas Zoran Milanović, nakon sastanka sa strankama koje ga podržavaju u ovoj kampanji, dodavši da između predsjednice i zagrebačkog gradonačelnika nema nikakvog prijateljstva.


“Ta priča s prijateljstvima je nešto vrlo, vrlo opasno, da ne upotrijebim grublju riječ. Nema prijateljstva u takvim stvarima. Prijateljstvo Kolinde Grabar Kitarović i Milana Bandića, skoro 20 godina starijeg muškarca, počinje onog trenutka kad je Bandić izašao iz Remetinca.


To je odnos iz interesa, duboko lukrativan, ne osoban. Prije su joj tako bili prijatelji ljudi koji su bili u problemima s hrvatskim pravosuđem. To je nevjerojatan talent za biranje lošeg društva”, rekao je Milanović.




Što se tiče izjave premijera Andreja Plenkovića, koji je komentirajući tu predsjedničinu izjavu rekao da misli da se šali, Milanović smatra da to nije tako.


“Ajde da se ja tako našalim, što bi bilo? Oni nemaju smisao za humor. To je najgora vrsta cinizma, kao i parodija u kojoj su sindikati dobili svoje”, rekao je Milanović.