Aktualno prijepodne

Milanović: Zašto ste zgrabili saborsku mirovinu; Grubišić: Vi ste zločest čovjek, pitajte Antešića

Hina

Grubišić je tijekom aktualnog prijepodneva Vladu optužio zbog demografskog kraha države, pada gospodarskih aktivnosti, marginalizacije Domovinskog rata i drugog, zaključivši da Milanovića nema što pitati jer »premijer ni na jedno pitanje nema odgovor, a odgovor je stanje u državi«



ZAGREB – Premijer Zoran Milanović upitao je u srijedu HDSSB-ova zastupnika Boru Grubišića zašto je »zgrabio« saborsku mirovinu dan prije nego je ukinuta, na što ga je Grubišić uputio da to pita zamjenika ministra prometa Zdenka Antešića i druge iz SDP-a.


Grubišić je tijekom aktualnog prijepodneva Vladu optužio zbog demografskog kraha države, pada gospodarskih aktivnosti, marginalizacije Domovinskog rata i drugog, zaključivši da Milanovića nema što pitati jer »premijer ni na jedno pitanje nema odgovor, a odgovor je stanje u državi«.


»Mogu ja vas pitati o čemu ste razmišljali kad ste zgrabili saborsku mirovinu, dan prije nego što smo je ukinuli. Vi ste kirurg 30 godina i liječnik, valjda ste tamo zaradili poštenim radom mirovinu, što će vam ova«, upitao je Milanović te dodao da je »lako filozofirati i biti seoski mudrijaš«.




Grubišić mu je uzvratio da je o saborskim mirovinama odlučio Ustavni sud.


»Ali vi ste zločest čovjek i uvijek povlačite jedno te isto. Imate vi Antešića, imate vaše gospode iz SDP-a pa njih malo potaknite«, kazao je Grubišić i ocijenio da su premijer i Vlada »zaslužili crveni karton«.