Nema ozlijeđenih

Mesić u Skoplju imao lakšu prometnu nesreću

Hina

Bivši predsjednik je u Makedoniju došao na poziv Gospodarske komore Makedonije kako bi u okviru proslave 95. obljetnice njezina osnutka sudjelovao na okruglom stolu pod nazivom »Mjesto malih zemalja u međunarodnoj ekonomiji – prednosti i nedostaci«



Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić doživio je u četvrtak prometnu nezgodu u Skoplju u kojoj nitko od sudionika nije ozlijeđen, reklo je hrvatsko veleposlanstvo u Makedoniji.


»Na putu od Zračne luke Skoplje do hotela, danas oko 14 sati dogodila se lakša prometna nezgoda. Automobil u kojem se nalazio bivši predsjednik Stjepan Mesić nalazio se u koloni pod policijskom pratnjom, a vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera nije se na vrijeme zaustavilo te je okrznulo vozilo pri čemu je nastala manja materijalna šteta, a nitko od putnika ni u jednom od vozila nije ozlijeđen«, kaže se u izjavi veleposlanice Danijele Barišić.


Veleposlanstvo je zahvalilo makedonskoj policiji na brzoj reakciji i na brzom, efikasnom i profesionalnom uviđaju, kaže Barišić, dodajući da će nastalu štetu nadoknaditi osiguravajuća polica vozila koje je skrivilo prometnu nezgodu.




Bivši predsjednik je u Makedoniju došao na poziv Gospodarske komore Makedonije kako bi u okviru proslave 95. obljetnice njezina osnutka sudjelovao na okruglom stolu pod nazivom »Mjesto malih zemalja u međunarodnoj ekonomiji – prednosti i nedostaci«.


Proslava se održava u petak pod pokroviteljstvom makedonskog predsjednika Giorgija Ivanova, a na skupu će sudjelovati oko 700 najznačajnijih gospodarstvenika iz cijele regije.