Melita Čičak nova pomoćnica ministra rada i mirovinskog sustava

Hina



Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada je u četvrtak razriješila dosadašnjeg pomoćnika ministra rada i mirovinskoga sustava Marinka Papugu te novom pomoćnicom ministra imenovala Melitu Čičak, a razriješila je i pomoćnicu ministra uprave Jagodu Botički.


Također, razriješena je dosadašnja ravnateljica Državnoga hidrometeorološkog zavoda Nataša Strelec Mahović te je novom ravnateljicom zavoda imenovana Branka Ivančan-Picek.


Temeljem postupka provedenog po javnom natječaju, Maja Kuhar imenovana je zamjenicom državnoga tajnika Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu, na razdoblje od četiri godine.


Vlada je Skupštini Agencije Alan predložila izbor Krešimira Ćosića, Ante Modrića i Miljenka Filipovića za članove Nadzornog odbora, najviše na vrijeme od šest mjeseci. Skupštini je predloženo i imenovanje Ivice Nekića za predsjednika Uprave te Milana Kneževića za člana Uprave Agencije, također najdulje na vrijeme od šest mjeseci.Skupštini Agencije za komercijalnu djelatnost Vlada je predložila izbor Miljenka Radnića za preostalog člana Nadzornog odbora, najviše na vrijeme od šest mjeseci.Vlada je odlukom ovlastila Domagoja Validžića da ju kao član Skupštine i pomoćnik ministra zaštite okoliša i energetike zastupa u Skupštini Hrvatskog operatora tržišta energije. Nadzornom odboru Imunološkog zavoda Vlada je predložila imenovanje Dubravka Kičića za predsjednika Uprave, najdulje na vrijeme od šest mjeseciGlavnoj skupštini Središnjeg klirinškog depozitarnog društva predložen je izbor triju nezavisnih članova Nadzornog odbora – Marije Zuber, Ante Baje i Davora Zoričića.Skupštini društva Državne nekretnine Vlada je predložila izbor Ilijane Krešić Rajič i Hrvoja Ćosića za članove Nadzornog odbora, kao i imenovanje Renate Sabo za članicu Uprave – direktoricu.

Dariju Juricu Vuković Vlada je imenovala supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za provedbu i promicanje gospodarske suradnje između vlada Hrvatske i Indije, sukladno ugovoru o gospodarskoj suradnji.