Našalio se s nacionalistima

MILORAD PUPOVAC NA TRAKTORU: Traktorom ne namjerava u Beograd, nego u – Brisel

P. N.

foto: SDSS / Facebook

foto: SDSS / Facebook

Pupovac je na traktor sjeo ne da bi na traktoru otišao u Beograd, nego da bi njime stigao do - Brisela. Učinio je to prilikom posjete Virovitičko-podravskoj županiji. Tamo se fotografirao na traktoru, a fotografija je objavljena na službenoj facebook stranici SDSS-a uz popratni tekst...



Milorad Pupovac napokon je sjeo na traktor, a traktor mu već niz godina priželjkuju hrvatski nacionalisti, dajući između redova do znanja da bi predsjednika SDSS-a valjalo potjerati iz Hrvatske onako kako su sredinom devedesetih potjerani Srbi iz Knina, s Banije, s Korduna i drugih mjesta oslobođenih vojno-redarstvenom akcijom Oluja.


Međutim, Pupovac je na traktor sjeo ne da bi na traktoru otišao u Beograd, nego da bi njime stigao do – Brisela. Učinio je to prilikom posjete Virovitičko-podravskoj županiji. Tamo se fotografirao na traktoru, a fotografija je objavljena na službenoj facebook stranici SDSS-a uz ovaj popratni tekst: 


“Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka. Tom prilikom je Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora, kojim namjerava usporo na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Brisel!”