"Naprijed Hrvatska" u Opatiji

Linić: Planiramo osigurati više novca za lokalnu samoupravu

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Linić je istaknuo i najvažnije projekte koje planiraju završiti - od projekta LNG Krk i punog profila Istarskog ipsilona, do modernizacije rafinerije Rijeka, izgradnje i modernizacije bolnica u Puli i Rijeci i namjere da se uz nizinsku prugu Rijeka-Zagreb preusmjeri europska robna razmjena u hrvatske luke



OPATIJA Predizbornu »điradu« po Opatiji, Lovranu i Matuljima danas su imali i predstavnici Progresivnoga saveza Ive Josipovića »Naprijed Hrvatska« na čelu s nositeljem liste u 8. izbornoj jedinici Slavkom Linićem koji je, kako je istaknuo, uvjeren u dobar razultat i povjerenje birača na Liburniji.


– Mi smo ljudi koji su u dosadašnjem životu postigli rezultate, a uspjeh ovog saveza će biti u spoju mladih i iskusnih. Ne nudimo svađe, već toleranciju, a u planu nam je osigurati i više novca za lokalnu samoupravu – rekao je Linić, još jednom istaknuvši i najvažnije projekte koje planiraju završiti – od projekta LNG Krk i punog profila Istarskog ipsilona, do modernizacije rafinerije Rijeka, izgradnje i modernizacije bolnica u Puli i Rijeci i namjere da se uz nizinsku prugu Rijeka-Zagreb preusmjeri europska robna razmjena u hrvatske luke.