Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Reakcije

Kujundžić: Bio sam s Todorićem i Karamarkom, ali ne znam što Rohatinski govori

Milan Kujundžić, Foto: I. TOMIĆ
Milan Kujundžić, Foto: I. TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 16. studeni 2017. u 14:48 2017-11-16T14:48:28+01:00

Odgovarajući na pitanje znači li to da Rohatinski laže, Kujundžić je rekao: »Ne tvrdim ja to, ja ništa ne tvrdim, ja samo znam da ga ja nisam nagovarao, o čemu čovjek govori, ja ne znam«

Ministar zdravstva Milan Kujundžić opovrgnuo je u četvrtak izjavu bivšeg guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog da ga je zajedno s Tomislavom Karamarkom i Ivicom Todorićem 2011. nagovarao da se kandidira za predsjednika Republike, ustvrdivši da ne zna što Rohatinski govori.

»Ne znam što čovjek govori, ja nisam sigurno nikoga nagovarao da se bavi politikom«, odgovorio je Kujundžić novinarima pred Banskim dvorima, koji su tražili komentar izjave Rohatinskog pred saborskim istražnim povjerenstvom za Agrokor.

Odgovarajući na pitanje znači li to da Rohatinski laže, Kujundžić je rekao: »Ne tvrdim ja to, ja ništa ne tvrdim, ja samo znam da ga ja nisam nagovarao, o čemu čovjek govori, ja ne znam«.

Na upit je li uopće razgovarao s Rohatinskim o takvim pitanjima Kujundžić je kazao kako su »mnogi ljudi njemu bili pacijenti, a ne smije govoriti koga je sve u životu sreo«.
Novinaru koji ga je podsjetio kako Rohatinski tvrdi da ga se nagovaralo po restoranima i ručkovima, Kujundžić je odgovorio kako »ne zna tko je čovjeka nagovarao«, te da on »najmanje hoda na ručkove«.

Kujundžić je priznao da je razgovarao s Karamarkom i Todorićem ali, tvrdi, ne na tu temu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.