Svestrana predsjednica

Kolinda opet hit na društvenim mrežama: ‘Sama vozi trajekt jer si od svoje plaće ne može priuštiti kartu’

P. N.

Foto screenshot Twitter

Foto screenshot Twitter



Ona puca iz puške, ribari, muze krave i vozi traktor. U svlačionici u Rusiji pjeva i pleše s nogometnim reprezentativcima, a u Afganistanu s hrvatskim vojnicima u mirovnoj misiji NATO-a. Sama kreči svoj stan, a sposobna je i upravljati trajektom.


Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović svojim se populističkim nastupima najčešće sama voli pohvaliti na društvenim mrežama. U Hrvatskoj je javnost uglavnom podijeljena oko toga – oponentima je to predmet za sprdnju, poklonicima za dodatno obožavanje, no u inozemnim medijima predsjednica za svoje ponašanje “žene iz susjedstva” uglavnom dobiva hvalospjeve.


Proteklih dana Kolinda je, međutim, ponovo trend na društvenim mrežama i to kao predmet zafrkancije.




Već danima mnogi dijele Facebook post jednog Indijca koji je objavio njene slike od prije tri godine kada je sama krečila stan.


“Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer si uz svoju plaću ne može priuštiti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Naši vladajući nose odijela od milijun rupija i satove od još nekoliko milijuna te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo”, stoji uz fotografije.


Društvene mreže


Društvene mreže



Sada se pojavila i domaća zafrkancija na istu temu. Masovno se dijeli post s fotkom na kojoj Kolinda vozi trajekt uz popratni tekst: “predsjednica Hrvatske sama vozi trajekt, jer si od svoje plaće ne može priuštiti kartu”.


Društvene mreže


Društvene mreže



Kolinda Grabar Kitarović tema je i mnogih drugih twitter postova posljednjih dana. U njima prednjače Afrikanci.


Društvene mreže


Društvene mreže



Društvene mreže


Društvene mreže