Život

Kandidatkinja Živog zida Mihaela Varga ima porezni dug od 275.555 kuna: “Doživjela sam na svojoj koži sve zbog čega se borimo”

P. N.

Sve je više onih, koji pod lažnim profilima, rade protiv mojih kolegica i kolega, a i protiv mene. Neki rade za sustav kojemu odgovara dužničko ropstvo, a neki i ne znaju da su u službi zla, piše Varga



Mihaela Varga, kandidatkinja Živog zida u 5. izbornoj jedinici, ima porezni dug od 275.555,58 kuna, prema podacima Porezne uprave iz srpnja.


Porezni dug sastoji se od 192.896 kuna duga na ime doprinosa za obavezna osiguranja, 68.334 kuna duga za porez i prirez na dohodak, te duga od 18.165 kuna za porez na promet nekretninama. Od ukupno 279.395 kuna oduzima se 3.840 kuna preplaćenog PDV-a, pa porezno dugovanje u konačnici iznosi 275.555 kuna.


Prema portalu Poslovna Hrvatska, povijest blokada računa Varginog osječkog obrta LOGO seže u 2012. godinu, a 16. kolovoza, kada su podaci posljednji put ažurirani, račun je bio u blokadi 1.335 dana.




“Sve je više onih, koji pod lažnim profilima, rade protiv mojih kolegica i kolega, a i protiv mene. Neki rade za sustav kojemu odgovara dužničko ropstvo, a neki i ne znaju da su u službi zla.


Osobno, nemam što skrivati i ne bojim se nikoga i ničega! Ja sam Živozidašica!


Prošla sam sito i rešeto, osjetila na svojoj koži bijes ove politike koja ne voli ni ljude, a ni zemlju. Voli samo kapital.


Jedna sam od vas, zbog kojih je i nastao ovaj pokret i doživjela sam na svojoj koži sve zbog čega se borimo! I nije mi žao, niti jednog trenutka!Znaju oni koji bi me najradije zgazili, kao što znaju i njihova potrčkala,

da mene ne motivira novac, mene motivira pobjeda svih uništenih ljudi nad njima. Motivira me njihov kraj, jer to znači početak!”, napisala je Varga na svom facebook profilu.