Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Glavni tajnik HDZ-a

Jandroković ne vidi da je Plenković u bilo kakvom sukobu interesa u vezi s Agrokorom

Snimio Denis LOVROVIĆ
Snimio Denis LOVROVIĆ
Autor:
Objavljeno: 24. svibanj 2018. u 17:55 2018-05-24T17:55:43+02:00

Jandroković je rekao da na izvještajnom saboru HDZ-a u subotu očekuje izvrsnu atmosferu i potporu predsjedniku stranke i Vlade

ZAGREB Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u četvrtak je, odgovarajući na pitanja novinara prije početka Središnjeg odbora stranke, rekao da on ne vidi da je premijer Plenković bio u bilo kakvom sukobu interesa u vezi s Agrokorom i da na izvještajnom saboru HDZ-a u subotu očekuje izvrsnu atmosferu i potporu predsjedniku stranke i Vlade.

Uoči izvještajnog sabora HDZ-a, Središnji odbor stranke počeo je u petak poslijepodne sjednicu nešto poslije 16 sati, a na dnevnom redu je nacrt novog stranačkog statuta, koji će biti tema i izvještajnog sabora HDZ-a u subotu, 26. svibnja.

Nakon što su novi statut stranke prihvatili Nacionalno vijeće i Predsjedništvo, to treba učiniti i Središnji odbor da bi u subotu mogao biti donesen na izvještajnom saboru.

Glavni tajnik stranke Gordan Jandroković uoči sjednice Odbora izjavio je kako na izvještajnom saboru očekuje izvrsnu atmosferu. »Očekujem da sabor pokaže snagu HDZ-a i slogu članova. Pokazat ćemo zašto smo najjača politička snaga u Hrvatskoj,« rekao je Jandroković.

Dodao je i kako očekuje potporu predsjedniku stranke i premijeru Andreju Plenkoviću.

Upitan za prijavu protiv predsjednika stranke, premijera Andreja Plenkovića, koju su Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa podnijeli SDP-ovci zbog afere Hotmail, Jandroković je rekao da ne vidi tu nikakav sukob interesa te da »besposlen pop i jarca krsti«.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić također se očitovao o prijavi SDP-a. »Ja mislim da tu sukoba interesa nema. Pričekajmo što će reći Povjerenstvo«, rekao je Bačić.

Upitan iznenađuje li ga taj postupak SDP-ovaca, Bačić je odgovorio da ga »od njih« ništa ne iznenađuje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.