Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 1
Sutra: 2° 2° 1
21. siječnja 2020.
Ne navodi tko

Jandroković, baš poput Kolinde, tvrdi da netko namjerno izaziva sukobe između Zrinjevca i Pantovčaka

Foto Patrik Maček / PIXSELL
Foto Patrik Maček / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2018. u 11:08 2018-11-06T11:08:00+01:00

Tko je taj, koji su to krugovi koji generiraju te vrste prijepora i sukoba oko tema kojima je zajedničko da tema treba imati konsenzus, treba utvrditi. Netko takve sukobe namjerno generira, kaže

Predsjednik Sabora komentirao je u danas nove sukobe na relaciji Pantovčak - Zrinjevac, ovaj put zbog Marakeškog dokumenta.

On tvrdi kako je očito da se prijepori oko tema, poput Istanbuske konvencije, prosvjeda u Vukovaru, pa sad i Marakeškog dokumenta, a oko kojih treba postići politički i društveni konsenzus, namjerno izazivaju.

 - Tko je taj, koji su to krugovi koji generiraju te vrste prijepora i sukoba oko tema kojima je zajedničko da tema treba imati konsenzus, treba utvrditi. Netko takve sukobe namjerno generira, pokušava izazvati sukobe između predsjednice i Vlade, sada između predsjednice i ministrice vanjskih poslova, treba utvrditi tko to radi, zašto to radi i koje su mu namjere, kazao je predsjednik Sabora, a prenosi N1.

Na pitanje na koga konkretno misli, odgovorio je: "Možemo pretpostaviti, ali u ovom trenutku neću o tome govoriti."

Jandroković kaže da je pitanje migracija za RH važno te da ono za zemlju predstavlja sigurnosni izazov. Kaže kako se traže rješenja kojima neće biti ugrožena sigurnost niti ulazak u Schengen.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.