Važna manifestacija

ITB BERLIN Drugog dana najvećeg turističkog sajma u fokusu zdravstveni turizam

P. N.

Foto: I. TOMIĆ

Foto: I. TOMIĆ

Nastavlja se i promocija Rijeke kao Europske prijestolnice kulture, a Riječani u Berlinu nisu propustili prigodnom fotografijom zabilježiti i pobjedu bijelih na Dinamom u derbiju na Rujevici. Zaista, ta Tiribina B se svugdje nađe



U Berlinu se održava najveći svjetski turistički sajam ITB na kojem i ove godine i Kvarner i ukupna hrvatska turistička ponuda zaokupljaju veliku pažnju okupljenih.


Drugi dan sajma prolazi i u znaku Dana žena, ministar turizma Gari Cappelli posebno je čestitao svim turističkim djelatnicama koje vrijedno rade na predstavljanju Kvarnera i Hrvatske.


Nastavlja se i promocija Rijeke kao Europske prijestolnice kulture, a Riječani u Berlinu nisu propustili prigodnom fotografijom zabilježiti i pobjedu bijelih na Dinamom u derbiju na Rujevici. Zaista, ta Tiribina B se svugdje nađe. 




Inače, Turistička zajednica Kvarnera na najvažnijem poslovnom turističkom sajmu u Berlinu redovito predstavlja turističku ponudu regije, a u 2018. godini po četvrti puta Kvarner je predstavljen na samostalnom štandu u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama i gospodarstvom, koji su suizlagači na zajedničkom, prepoznatljivom  štandu Kvarnera


Danas je na rasporedu i konferencija na kojoj će poseban naglasak biti na zdravstvenom turizmu gdje Kvarner ima itekako puno aduta za ponuditi tržištu. 



Nakon tri godine nastupa na posebnom štandu Kvarnera (u organzaciji TZ Kvarnera), iskorak koji je napravljen u četvrtoj godini nastupanja je zakup dodatnog prostora u posebnoj hali, odnosno paviljonu za zdravstveni turizam (Medical Tourism Segment Pavillion), čime taj prostor postaje platforma za plasman proizvoda zdravstvenog turizma na Kvarneru, gdje će predstavnici Klastera zdravstveng turizma Kvarnera biti prisutni cijelo vrijeme trajanja sajma i imati mogućnost u direktnom kontaktu s partnerima i posjetiteljima dati informacije „iz prve ruke“, kažu iz TZ Kvarnera.