Sjednica Nacionalnog vijeća stranke

Hrvatski laburisti odlučili: Podrška Zoranu Milanoviću je jedini put koji Hrvatskoj daje šansu

P. N.

Hrvatski laburisti – Stranka rada odlučili su dati svoju podršku kandidatu koji Hrvatima neće obećavati štošta što nije u njegovoj ingerenciji, neće bacati ljudima prašinu u oči, mahati im mrkvom pred očima, dok iza leđa skriva batinu - poručuju iz te stranke

Hrvatski laburisti – Stranka rada odlučili su dati svoju podršku kandidatu koji Hrvatima neće obećavati štošta što nije u njegovoj ingerenciji, neće bacati ljudima prašinu u oči, mahati im mrkvom pred očima, dok iza leđa skriva batinu - poručuju iz te stranke

'Odlučili smo podržati Zorana Milanovića jer on zna što čini i ono što će učiniti će biti u najboljem interesu Hrvatske i Hrvata. Odlučili smo mu dati podršku, jer je to dobro za Hrvatsku, njezine državljane i njezin ugled u svijetu', priopćili su hrvatski laburisti



Hrvatski laburisti – Stranka rada odlučili su podržati Zorana Milanovića u predsjedničkoj utrci. 


Naime, ta je odluka donesena na današnjoj sjednici Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista – Stranke rada.


‘Odlučili smo podržati Zorana Milanovića jer on zna što čini i ono što će učiniti će biti u najboljem interesu Hrvatske i Hrvata. Odlučili smo mu dati podršku, jer je to dobro za Hrvatsku, njezine državljane i njezin ugled u svijetu’, priopćili su hrvatski laburisti.




‘Svakodnevno svjedočimo raznim gafovima aktualne predsjednice, nesuvislim govorima, intervjuima u kojima je teško otkriti što je predsjednica željela reći, u najmanju ruku upitnom ponašanju na mnogim važnim domaćim i međunarodnim skupovima, trošenjem novca hrvatskih građana na seljenje ureda po Hrvatskoj, bezrazložna putovanja u Ameriku, kupnjom četiri tone lososa dok se umirovljenici snabdijevaju hranom iz kontejnera ili prodajući plastične boce i još mnogo toga. S druge strane, u utrku ulaze razni kandidati koji nisu na razini zadatka ili će Hrvatsku odvesti još dalje desno, od čega se cijela Europa distancira, od čega strepi svaki iole odgovorniji građanin RH i čemu nikako ne bi trebalo težiti’, piše u priopćenju Hrvatskih laburista.


‘Živimo u zemlji prepunoj korupcije i kriminala koji seže do najviših razina vlasti, gdje vladajući prizivaju prošlost, kako hrvatskim građanima ne bi morali objašnjavati zašto im ne nude budućnost. Živimo u zemlji gdje političari i razni moćnici koji su na nezakonit način stekli bogatstvo ostaju na svojim pozicijama te se i dalje smiješe sa televizijskih ekrana, rugajući se tako poštenim građanima Hrvatske čiji novac neobuzdano troše. Nalazimo se na prekretnici koju moramo iskoristiti. Pružajući podršku Zoranu Milanoviću Laburisti biraju znanje, obrazovanje, kulutru, politiku prava, šansu za bolje pozicioniranje Hrvatske u Europi i svijetu. Podrška Zoranu Milanoviću je jedini put koji Hrvatskoj daje šansu. Podrška kandidatu koji ima jasno izražene stavove, sposobnost, odlučnost i želju da koristeći svoj utjecaj pokuša izvesti Hrvatsku na pravi put, je samo prvi korak. Slijedeći korak vodi dalje do parlamentarnih izbora i nužnosti odlaska HDZ-a sa vlasti’, napominju hrvatski laburisti.


Oni ujedno ističu da je došlo vrijeme da građani shvate važnost ovih, ali i sljedećih izbora, da konačno ustanu iz svojih fotelja, izađu na birališta i kažu DA normalnoj Hrvatskoj.


‘Vrijeme je da političke stranke lijevog spektra zatome svoj ego i objektivno razmisle o tome kakvu budućnost žele za Hrvatsku. Vrijeme je da svi mi razmislimo jesmo li zadovoljni životom u Hrvatskoj ili želimo nešto bolje i više. Upravo zbog toga su Hrvatski laburisti – Stranka rada odlučili dati svoju podršku kandidatu koji Hrvatima neće obećavati štošta što nije u njegovoj ingerenciji, neće bacati ljudima prašinu u oči, mahati im mrkvom pred očima, dok iza leđa skriva batinu’, poručuju hrvatski laburisti.