Predsjednica u Rijeci

Grabar-Kitarović o novoj kandidaturi: “Sve u svoje vrijeme, pa nećemo valjda šest mjeseci razgovarati o izborima”

P. N.

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza

''Mislim da previše govorimo o izborima i izbornim kampanjama u Hrvatskoj. Koncentrirajmo se na ono što je bitno, a to su nova radna mjesta, da mladi ne odlaze iz Hrvatske, da se razvije Rijeka i svi naši gradovi u Hrvatskoj", kazala je predsjednica. 



Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom posjeta Rijeci izrekla je svoj stav o isticanju nove kandidature za novi predsjednički mandat, javlja N1.


Upitana je li upravo danas vrijeme za isticanje nove kandidature za predsjednicu Republike, Grabar Kitarović je novinarki uzvratila protupitanjem: “Jel’ vi mislite da je?”


“Gledajte, sve u svoje vrijeme kao što sam rekla, Molim vas, dopustite mi da obnašam svoju dužnost. Pa nećemo valjda šest mjeseci razgovarati o izborima. Mislim da previše govorimo o izborima i izbornim kampanjama u Hrvatskoj. Koncentrirajmo se na ono što je bitno, a to su nova radna mjesta, da mladi ne odlaze iz Hrvatske, da se razvije Rijeka i svi naši gradovi u Hrvatskoj”, kazala je predsjednica. 





Grabar-Kitarović je novinarima kazala kako se potrebno koncetrirati na ono što je bitno. “Ukoliko neprestance razmišljamo o kampanjama, onda nemamo vremena raditi”, kazala je predsjednica okupljenim novinarima. 


Na pitanje znači li to da će kandidature biti, samo je pitanje kada, predsjednica je ponovila: “Sve u svoje vrijeme”. 


Predsjednica je u Rijeci posjetila i Crveni križ, što je zabilježio naš fotoreporter.