Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
18. siječnja 2020.
'Afera paketići'

GLAS moli 'tajnicu premijera da napiše razrješenje ministrice Nade Murganić'

Snimio Denis Lovrović
Snimio Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 7. prosinac 2017. u 17:45 2017-12-07T17:45:35+01:00

Zbog najnovije sfere GLAS traži da Murganić podnese ostavku, a ako to nije moguće mole »tajnicu premijera da napiše razrješenje ministrice Nade Murganić s obzirom da premijer Plenković očito ima važnijeg posla, poput hibridnog ratovanja«

ZAGREB Stranka GLAS u četvrtak je ponovno zatražila od ministrice demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nade Murganić da podnese ostavku zbog svih dosadašnjih propusta i nefunkcioniranja sustava resornog ministarstva, koje ovih dana pogađa »afera paketići«.

»Jučerašnja podjela paketića za siromašnu djecu, koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda za najpotrebitije EU, u privatnom katoličkom vrtiću Blažena Hozana, samo je još jedan dokaz katastrofalnog vođenja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku«, navodi se u priopćenju GLAS-a.

Podsjećaju i da je upravo GLAS prije mjesec dana pokrenuo pitanje povjerenja ministrici Murganić, pri čemu su među razlozima za opoziv naveli nefunkcioniranje ministarstva po pitanju raspolaganja sredstvima iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije. No taj zahtjev GLAS-a nije prošao, a saborska većina početkom studenog izglasala je povjerenje ministrici Murganić.

Zbog najnovije sfere GLAS traži da Murganić podnese ostavku, a ako to nije moguće mole »tajnicu premijera da napiše razrješenje ministrice Nade Murganić s obzirom da premijer Plenković očito ima važnijeg posla, poput hibridnog ratovanja«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.