Pomozite nekom već danas

Desetogodišnja Ika Nadrčić organizirala humanitarni Vinkuranski dječji buvljak

P. N.

Ika Nadrčić

Ika Nadrčić

Vinkuranski dječji buvljak podržava humanitarnu akciju “Jedna za druge”, čiji je cilj prikupiti prehrambene namirnice i higijenske potrepštine za štićenike udruge "Naš san njihov osmijeh", slatkiše i igračke za korisnike Dječjeg doma "Ruža Petrović" te donacije za rad udruga "Snoopy" i "Ruka Šapi", koje se brinu za dobrobit životinja

Ljudi imaju stare stvari, a ne trebaju im. Ja imam sve što mi treba, a neki možda nemaju, tako kaže desetogodišnja Ika Nadrčić iz Vinkurana koja je nakon što je od prijateljice kupila stari kimono došla na ideju organizirati humanitarni buvljak što će se održati danas, 28. studenoga, a onda i 12. prosinca, u čitaonici Vinkuran od 13 do 20 sati.Vinkuranski dječji buvljak podržava humanitarnu akciju “Jedna za druge”, čiji je cilj prikupiti prehrambene namirnice i higijenske potrepštine za štićenike udruge “Naš san njihov osmijeh”, slatkiše i igračke za korisnike Dječjeg doma “Ruža Petrović” te donacije za rad udruga “Snoopy” i “Ruka Šapi”, koje se brinu za dobrobit životinja.

Sudionici buvljaka imat će priliku dok se druže činiti dobro, a u promicanju volontiranja, poticanju djece na uključivanje u humanitarne akcije, te širenje poruke da stare stvari koje mi više ne koristimo nekom drugom mogu biti itekako korisne, organizatoricu dječjeg buvljaka podržali su Mjesni odbor Vinkuran, Općina Medulin, te udruga za pet terapiju Indeficienter Vinkuran, čiji je Ika najmlađi član.