Mjere predostrožnosti

DM povlači “DAS gesunde PLUS pločice” s okusom keksa i slatkog vrhnja

Hina

Foto DM

Foto DM

Trgovački lanac dm-drogerie markt objavio je u četvrtak kako je predostrožnosti povukao »DAS gesunde PLUS pločice« s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica našao dijelove četki za čišćenje proizvodnog programa



ZAGREB Trgovački lanac dm-drogerie markt objavio je u četvrtak kako je predostrožnosti povukao »DAS gesunde PLUS pločice« s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica našao dijelove četki za čišćenje proizvodnog programa.


 Kako se navodi u priopćenju tvrtke dm Hrvatska, dm je iz predostrožnosti povukao proizvod DAS gesunde PLUS pločica s okusom keksa i slatkog vrhnja, u pakiranju od 45 grama, s rokom trajanja kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac 2016. godine.


 »U pojedinim pakiranjima proizvođač Das gesunde PLUS pločica je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona«, ističu iz dm-a.


 Iz tog trgovačkog lanca mole kupce da provjere jesu li kupili spomenuti proizvod te kupce koji su ga kupili mole da ga ne konzumiraju nego ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će mu biti osiguran povrat novca. »dm Hrvatska nije zaprimio prigovore kupaca, a s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda«, navodi se u priopćenju.