Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Doček

DELIRIJ NA RABAČKOJ RIVI Ćorluka će reći ''da'' ove subote u Balama

Foto Glas Istre
Foto Glas Istre
Objavljeno: 17. srpanj 2018. u 22:29 2018-07-17T22:29:05+02:00

RABAC Nekoliko tisuća Labinjana, Rapčana, iseljenika i turista pozdravilo je na rabačkoj rivi srebrnog stopera i budućeg rabačkog zeta Vedrana Ćorluku. Vlakić sa Ćorlukom i brojnom djecom jedva se probijao kroz rabačku rivu. Svi su ga htjeli pozdraviti, slikati se s njim i dobiti autogram. Pravi delirij nastao je kad se popeo na pozornicu i zahvalio svima na veličanstvenom dočeku, koji ga je ugodno iznenadio. Ćorluka je rekao da se osjeća Rapčaninom te da mu je ovdje uvijek bilo lijepo i ugodno, i da će sada ovdje napraviti i kuću.
Kako smo saznali, u subotu će sa svojom Frankom Batelić, koja ga je također pratila na rivi u vlakiću, u Balama uploviti u bračnu luku, ali nije nam želio otkriti popis gostiju kao niti hoće li na vjenčanje doći cijela reprezentacija na čelu s izbornikom Dalićem.

Stotinjak nogometnih lopti koje je potpisao podijeljeno je mališanima u publici. Predsjedniku NK Rabac Marku Bateliću poklonio je nogometni dres reprezentacije koji su potpisali svi igrači, a Batelić mu je zauzvrat poklonio dres NK Rapca s njegovim imenom. Anton Gregorić, najstariji Rapčanin koji je ušao u 99. godinu poklonio je Ćorluki karikaturu autora Maria Viškovića. Organizatori dočeka bili su Grad Labin i NK Rabac. Program se nastavio do kasno u noć. (B. B.)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.