Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
17. siječnja 2020.
Dijete završilo na 'intenzivnoj' u Rijeci

Četverogodišnjakinja je bila u kipućem autu dva sata: 'Dođite, djetetu mi je došlo slabo!'

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA
Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA
Autor: ,
Objavljeno: 6. srpanj 2019. u 11:52 2019-07-06T11:52:00+02:00

Četverogodišnja djevojčica, koju je rovinjska Hitna pomoć u četvrtak primila bez svijesti, još uvijek je u teškom stanju i nalazi se u riječkoj bolnici. Dijete se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja

Molim vas dođite brzo, djetetu mi je došlo slabo, tim je riječima otac 4-godišnje djevojčice u četvrtak oko 14.30 sati pozvao rovinjsku Hitnu pomoć, javlja portal 24sata.

Dolaskom pred kuću obitelji djelatnici Hitne pomoći zatekli su djevojčicu u teškom stanju s visokom temperaturom. Naknadno je utvrđeno da je dijete provelo u automobilu više od dva sata na temperaturi većoj od 40 stupnjeva.

Četverogodišnja djevojčica, koju je rovinjska Hitna pomoć u četvrtak primila bez svijesti, još uvijek je u teškom stanju i nalazi se u riječkoj bolnici. Dijete se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja. 

Iz istarske policije izvijestili su da su liječničku prijavu o tom događaju primili u četvrtak oko 15 sati, javlja Hina.

Djevojčica je hitno prevezena najprije u pulsku Opću bolnicu, a potom na daljnje liječenje u riječku bolnicu, kažu u policiji. 

»Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja kako bi se utvrdilo je li na štetu djeteta počinjeno kazneno djelo povrede djetetovih prava«, rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Policija trenutno ne želi iznositi detalje tog događaja jer je kriminalističko istraživanje u tijeku. Roditelji su u bolnici uz djevojčicu. Policija je objavila kako se radi o hrvatskim državljanima.

Neslužbeno se doznaje kako je djetetu teško ugroženo zdravlje nakon što je duže vrijeme provelo u automobilu na visokim temperaturama te kako je najvjerojatnije dehidriralo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.