Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Nezapamćena pošast

Centar Osijeka doslovce vrvi od žohara: Ovo je užas. Krckaju nam pod nogama dok šetamo gradom

foto: Pixabay
foto: Pixabay
Autor:
Objavljeno: 3. kolovoz 2018. u 8:38 2018-08-03T08:38:10+02:00

- Nisam bila svjesna na što sam stala, a kad sam pogledala, premrla sam! Duž cijele zgrade na Trgu miljeli su deseci žohara i doslovno sam pobjegla, ustvrdila je sugovornica Glasa Slavonije.

Scene iz horor filmova mogu se ovih dana vidjeti na ulicama Osijeka. Lokalni Glas Slavonije javlja, naime, o najezdi žohara, koji su se namnožoili u takvom broju da građanima koji šetaju ulicama "slavonske prijestolnice" žohari doslovno krckaju pod nogama.

- Ako komarci ne ubijaju volju za šetnjom, učinit će to žohari, kojih je ovih dana, tvrde građani, ogroman broj, i to u svim dijelovima grada, ali posebice u centru. Na tu je činjenicu reagirao i Osječanin koji je skrenuo pozornost na, kako kaže, stotine crnih kanalizacijskih žohara u pukotinama i rupama duž zgrada na Vijencu Paje Kolarića, javlja Glas Slavonije.

Svjedočanstvo spomenutog Osječanina, Paje Kolarića, kaže ovako: "Nedavno sam šetao s obitelji i šokirali smo se kad smo vidjeli na stotine žohara kako pužu kraj automobila u tolikoj mjeri da se sve okolo zacrnjelo! Malo je reći kako smo ostali zgroženi činjenicom da su žohari tik do brojnih kafića, restorana brze hrane i brojnih pekarnica. Osjećaj je doista strašan, jer doslovce, dok hodate po asfaltu, osjetite žohare kako "krckaju" pod nogama."

Glas Slavonije donosi i izjavu neimenovane suguvornice, koja tvrdi da se na Trgu slobode žohari mogu vidjeti u svako doba dana.

- Nisam bila svjesna na što sam stala, a kad sam pogledala, premrla sam! Duž cijele zgrade na Trgu miljeli su deseci žohara i doslovno sam pobjegla, ustvrdila je sugovornica Glasa Slavonije.

Direktor tvrtke Pestrid d.o.o. Halil Salha novinarima je pak rekao da "centar Osijeka doslovce vrvi od žohara"!

- Ono što dodatno povećava broj žohara jest činjenica da im je dostupna hrana iz kućanstava. Točnije, u centru grada puno je objekata za prehranu, puno je pekarnica, raznih fast foodova, kafića i lokala te žohari tu imaju odlične uvjete za razvoj. Pokušajte samo proći tim podrumima i uvjerit ćete se da je to strava, rekao je Salha.

Najviše žohara, navode novinari Glasa Slavonije, može se naći u starim zgradama, ponajprije u centru Osijeka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.