Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. listopada 2019.
Konkurencija

Cammeo razvija franšizu i u Srbiji

Cammeo razvija franšizu i u Srbiji
Cammeo razvija franšizu i u Srbiji
Autor:
Objavljeno: 22. ožujak 2018. u 22:23 2018-03-22T22:23:00+01:00

 Beogradski taksisti dobit će u travnju konkurenciju iz Hrvatske jer kompanija Cammeo počinje razvijati svoju franšizu i u Srbiji, objavili su u četvrtak beogradski mediji, pozivajući se na saznanja specijaliziranog portala franchising.rs.
Hrvatski taksi prevoznik Cammeo već je prisutan u 30 gradova u Hrvatskoj i Sloveniji, a svoju mrežu razvija i kroz franšizu – što će biti slučaj i u Beogradu, piše portal franchising.rs, navodeći specifičnosti razvoja franšize u glavnom gradu Srbije.

Partneri kompanije Cammeo u Beogradu s kojima će se sklapati ugovori bit će isključivo sadašnji beogradski taksisti koji već imaju licencu, s obzirom da je gradska uprava ograničila broj broj taksi vozila.
»Kao i svi primatelji Cammeo franšize, i partneri u Beogradu mogu računati na našu tehničku podršku. Pored toga što preuzimamo i obveze oko organiziranja call-centra i prodaje usluge, pogodnost je i što osiguravamo i financiramo nabavku novih vozila. Zauzvrat, zadržavamo određeni postotak od poslovanja primatelja franšize«, navodi portal objašnjenja neimenovanog dužnosnika taksi kompanije Cammeo.
Primateljima franšize Cammeo će osigurati moderan softverski sustav – Taxi Navigator, koji se temelji na GPRS tehnologiji, a uz modernu aplikaciju za korisnike IPhone i Android uređaja, olakšava komunikaciju između call-centra, taksista i putnika. Ovaj sustav već koristi 13.000 taksista diljem svijeta, među kojima i njih oko tisuću u Srbiji.
Sustav objedinjuje i automatska izvješća, upravljanje flotom, redovito se ažurira i dopunjuje najnovijim tehnološkim dostignućima. Uz korištenje aplikacije klijent mobitelom samo uz dva klika naručuje vozilo, a suština poslovne politike je da usluga bude jeftina i kvalitetna.

»Ovo je usluga i komfor koju želimo pružiti Beograđanima«, rekao je za portal franchizing.rs direktor Cammeo sustava u Srbiji Branko Čučković

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.