Novac skupila emigracija

Bujanec pokrenuo hajku: Nudi 20 tisuća kuna za informaciju o onome tko je “preuredio” spomenik Barešiću

P. N.

Nagradu za imena bandita ponudili su naši iseljenici iz Kanade i bit će isplaćena kao doprinos akciji institucija za koje očekujemo da će odraditi svoj posao, otvorio je hajku preko Facebooka Bujanec



Ultradesničarski novinar i osuđeni diler kokaina objavio je danas da nudi nagradu od 20 tisuća kuna za informaciju o osobama koje su noćas crvenom bojom “preuredile” spomenik Miri Barešiću u Dragama.


– Banditi se kriju iza tzv. Antifa – Šibenik, ali nas zanimaju konkretna imena… Oni koji su se usudili počiniti ovakav zločin i oskrvnuli spomenik hrvatskom heroju u Dragama, moraju znati da su time uvrijedili ne samo rodbinu i prijatelje, već i sve hrvatske dragovoljce i cijeli hrvatski narod. Nagradu za imena bandita ponudili su naši iseljenici iz Kanade i bit će isplaćena kao doprinos akciji institucija za koje očekujemo da će odraditi svoj posao, otvorio je hajku preko Facebooka Bujanec.


Policija je o noćašnjem događaju u Dragama pokrenula istragu, a o svemu su se na svojoj stranici oglasili i Antifa Šibenik.




– Čujemo da se policija počela baviti kriminalnim istragama o devastiranim spomenicima. Nadamo se da će otkriti bar jednog za onih 4000 miniranih i devastiranih spomenika NOB-a i žrtava fašizma. Željeli bi ovim putem prijaviti nedavno nam dojavljeno devastiranje spomenika Prvom šibenskom partizanskom odredu na kojem smo i sami popravili izblidilu pituru prije godinu dana. Razbijena je pločica postavljena nakon obnove koju je učinia grad prije 6 godina i čekićano po ploči i po zvijezdi. Pa da vidimo tko nam stoji u Ustavu: ZAVNOH ili ustaški teroristi, odgovorili su.