Nezavisna zastupnica

Bruna Esih: Želim dug i sretan brak novim mladencima, birači HDZ-a su osramoćeni

Hina

Bruna Esih, Foto. D. KOVAČEVIĆ

Bruna Esih, Foto. D. KOVAČEVIĆ

Danas sam došla ovdje kako bih pomogla HDZ-u u tome da ispuni još jedan uvjet HNS-u, a taj je da Esih, Glasnović i Hasanbegović ne budu dio ove nove većine«, rekla je Esih novinarima uoči početka saborske sjednice, rekla je nezavisna zastupnica



Nezavisna saborska zastupnica Bruna Esih poželjela je u petak ujutro »dug i sretan brak novim mladencima«, kako je nazvala nove koalicijske partnere HDZ i HNS, ističući da je u Sabor došla kako bi pomogla HDZ-u da ispuni uvjet HNS-a – da ona te zastupnici Željko Glasnović i Zlatko Hasanbegović ne budu dio nove parlamentarne većine.


»Danas sam došla ovdje kako bih pomogla HDZ-u u tome da ispuni još jedan uvjet HNS-u, a taj je da Esih, Glasnović i Hasanbegović ne budu dio ove nove većine«, rekla je Esih novinarima uoči početka saborske sjednice.


Naglasila je kako je u svojim stavovima jasna već mjesecima te ih ne kani mijenjati.




»Neki dan sam govorila o sramoćenju HDZ-a, a na kraju vidimo da vrh HDZ-a nije osramotio sam sebe, nego da je riječ o jednom dobro promišljenom planu. Ali, u svakom slučaju osramoćeni su i razočarani glsači HDZ-a«, poručila je Esih.