Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. siječnja 2020.
Tiskovna konferencija

Bernardić o Milanoviću: 'Prihvatljiv mi je svaki kandidat koji može dovesti do promjene na Pantovčaku'

Snimio Davor KOVAČEVIĆ
Snimio Davor KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 30. siječanj 2019. u 18:13 2019-01-30T18:13:01+01:00

Kad su u pitanju predsjednički izbori, Bernardić je rekao da bi bilo lijepo da cijela oporba ima zajedničkog kandidata. "Svaki član SDP-a ima pravo objaviti svoju kandidaturu. SDP će kao najjača stranka imati svog kandidata, a voljeli bismo kad bi ga oporba prihvatila", rekao je Bernardić

Predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, u sklopu konferencije za medije koju je stranka organizirala kako bi komentirala zakon o pobačaju, dotaknuo se i bivšeg predsjednika SDP-a, Zorana Milanovića, javlja televizija N1.

Kad su u pitanju predsjednički izbori, Bernardić je rekao da bi bilo lijepo da cijela oporba ima zajedničkog kandidata. "Svaki član SDP-a ima pravo objaviti svoju kandidaturu. SDP će kao najjača stranka imati svog kandidata, a voljeli bismo kad bi ga oporba prihvatila", rekao je Bernardić.

Upitan je li taj kandidat Zoran Milanović, Bernardić je rekao da mu je, prije svega, prihvatljiv interes SDP-a. "Mi ćemo razgovarati. Apsolutno prihvatljiv mi je svaki kandidat koji može dovesti do promjene na Pantovčaku", rekao je Bernardić.

Novinari su Bernardića upitali za komentar druženja članova stranke s Milanovićem u istarskom restoranu.

"Ne mogu komentirati večeru ili ručak na kojem nisam bio, nemojte to očekivati od mene", rekao je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.