Zagrebački gradonačelnik

Bandić poželio veću govornicu: “Trump kada se obraća naciji nikad ne sjedi”

Hina

Foto: D. KOVAČEVIĆ

Foto: D. KOVAČEVIĆ

Bandić je istaknuo kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom, jer sve probleme rješavaju »u hodu i bez medija«.



Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić poručio je u ponedjeljak da će njegova stranka podržavati vladajuću većinu u Hrvatskom saboru dok god budu partnerski surađivali s Vladom na projektima.


»Vladajuća većina u Saboru će imati većinu dok god budemo partnerski surađivali s Vladom na projektima od interesa za građane Grada Zagreba i Republike Hrvatske«, poručio je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare.


Bandić je istaknuo kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom, jer sve probleme rješavaju »u hodu i bez medija«.




Na upit novinara hoće li Stranka rada i solidarnosti podržati ministra zdravstva Milana Kujundžića protiv kojeg je dio oporbe pokrenuo postupka izglasavanje povjerenja Bandić je kazao da je to u rukama premijera Andreja Plenkovića. »Nikada nismo stigmatizirali nikoga i pljuvali nikoga«, rekao je.


Bandić nije želio odgovarati na pitanja o tome koga će njegova stranka poduprijeti na predstojećim predsjedničkim izborima ili hoće li se on osobno kandidirati poručivši da će to otkriti krajem rujna.


Bandić je na konferenciji za novinare u prostorijama svoje stranke zaželio i veću govornicu na koju će stati svi mikrofoni medijskih kuća jer, kako je kazao, i američki predsjednik Donald Trump kada se obraća naciji nikad ne sjedi u znak poštivanja prema drugima.